Skip to main content

Over Annet

Leuk dat je wilt weten wie er achter Studio MindMove zit!

Ik ben Annet, getrouwd, moeder van 2 kinderen, dol op feestjes (lees dansen), sporten, wandelen en lekker eten! Ik ben een verbinder, die gelukkig wordt van het ondersteunen en motiveren van anderen. Samen op zoek naar nieuwe inzichten en verdere ontwikkeling!

Vanaf 2010 ben ik Mindfulness gaan ontdekken, gaan toepassen en de voordelen ervan gaan ervaren, wat resulteerde in een opleiding tot Mindfulness trainer! Vele specifieke verdiepingen volgde hierop, waardoor mijn drive en enthousiasme om Mindfulness te delen groot is! De afgelopen jaren heb ik al veel mooie Mindfulness trainingen mogen geven.

Naast dat ik ook zeker nog de momenten ken dat ik in de auto m’n ontbijt op eet, dagen waarop ik 100 keer op mijn telefoon kijk of me gehaast kan voelen door alles wat op mijn lijstje staat, voel ik me minder opgejaagd en kan ik zien dat de gedachten die voorbij komen geen feiten zijn! Ik kan er afstand van nemen of ervaren dat m’n gedachten niet zo slecht zijn als dat ik dacht… Soms zijn ze zelfs best leuk om ze in de buurt te hebben! Ik heb anders leren omgaan met m’n gedachten en emoties en kan meer genieten van, en tijd nemen voor, de dingen die er echt toe doen!

Ik ben gaan inzien dat alles wat je aandacht geeft groeit en dat je veel moois onderweg mist als je niet de tijd neemt om even te stoppen…

Annet van der Velden