Skip to main content
VOLWASSENEN (START 23 JANUARI 2024)

8 weekse Mindfulness training

Tijdens deze training richten we ons op verschillende meditatie oefeningen, met de focus op opmerkzaamheid. Dit doen we door de aandacht te richten (focussen) op bijvoorbeeld de ademhaling, het lichaam of de geluiden om je heen. Door dit regelmatig te oefenen krijg je steeds meer controle over waar je je aandacht op wil richten, om vervolgens op een andere manier om te gaan met gevoelens en gedachten.

De training omvat 8 bijeenkomsten van 1,5 tot 2 uur. Je ontvangt een werkboek, audiobestanden met meditatie oefeningen en persoonlijke ondersteuning gedurende de training. Neem voor meer informatie en de eerstvolgende startdatum contact met me op.

VOLWASSENEN

8-weekse Mindfulness training individueel

Past een individueel maatwerk traject beter bij je? Tijdens deze individuele training doorlopen we hetzelfde programma als wat in groepsverband wordt aangeboden, echter vanuit 1-op-1 sessies, waarin alle tijd en aandacht is om met je ervaringen, vragen en inbreng aan de slag te gaan.      

De training omvat 8 bijeenkomsten van 1 uur. Je ontvangt een werkboek, audiobestanden met meditatie oefeningen en persoonlijke ondersteuning gedurende de training. Neem voor meer informatie contact met me op.

KINDEREN

Mindfulness voor kids

Mindfulness voor kids voldoet aan de grote behoefte van kinderen en ouders om fysiek en geestelijk tot rust te komen in de veeleisende tijd waarin we leven. De 8-weekse training voor kinderen is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar die, het fijn vinden om hun hoofd vol gedachten tot rust te brengen, gevoelens willen leren opmerken en begrijpen, zich beter willen leren concentreren, behoefte hebben aan meer zelfvertrouwen of een beter slaappatroon.
Deze training is ook zeer geschikt voor kinderen met ADHD of autisme. Kinderen leren door mindfulness anders omgaan met klachten of problemen die er nu eenmaal zijn (zoals storm in je hoofd of steeds maar moeten bewegen).

De training omvat 8 bijeenkomsten van 1 uur. Het kind ontvangt een werkboek, audiobestanden met meditatie oefeningen en persoonlijke ondersteuning gedurende de training. Neem voor meer informatie en de eerstvolgende startdatum contact met me op.

WORKSHOPS

Kennismaking met Mindfulness

Ben je nieuwsgierig naar Mindfulness, wat het voor je kan betekenen en op welke manier meditatie wordt ingezet? Neem contact met me op voor het maken van een afspraak!

Ouder/kind workshop

Wil je samen met je kind kennismaken met Mindfulness? Ontdekken voor het voor jullie kan betekenen? Maak een afspraak voor een Ouder/kind workshop.

Door te oefenen in aandacht en bewust aanwezig zijn, leren jullie om even te stoppen, op adem te komen en te voelen wat er nodig is op dit moment!

De ouder/kindworkshop omvat 2 á 2,5 uur. Je ontvangt naslagwerk over Mindfulness en het beoefenen ervan.

Neem voor meer informatie contact met me op.

TERUGKOMBIJEENKOMSTEN

TERUGKOMBIJEENKOMSTEN

Heb je de 8-weekse mindfulness training gevolgd dan is de mogelijkheid er om deel te nemen aan terugkombijeenkomsten.

Dagelijks met aandacht leven en in je eentje de oefeningen vasthouden is niet altijd even gemakkelijk. Terugkombijeenkomsten kunnen je helpen om de beoefening te ondersteunen en eventueel te verdiepen. Tijdens de bijeenkomsten komende de verschillende oefeningen uit de training aan bod en is er gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Neem voor meer informatie contact met me op.